В мене питання.
Чого мене травить весь сервер?
Я не можу грати, бо зібрались задроти і міряються скілами, цілий день.
Я вже неодноразово говорив в чаті, в мене зломана ключиця, може бути зкожним, 2-й місяць, то трохи можу рухати рукою, 17го знову операція, то певно, днів 20 знову рухати рукою не зможу.
Як вже зрозуміло то занять, не так багато можна робити.
(якщо в же жалітися, то я навіть пачку кави не міг відкрити, та зробити кави, воно якось непомітно, коли все ок)
Раніше я досить непогано грав, був адміном на сервері купив стім в 2008 році, шоб "по богатому", і було менше школотронів та неадекватів.
але закинув, бо доросле життя воно таке, не до дурників було.
То через травму вирішив згадати давні часи+ потрібно рухати рукою з без навантажень, то кс то ідеально.
То я хз шо ви за люди. Адмін-респект і уважуха, наявність. інтелекту 100%.
Всі решта(більшість) просто вотебанять або кікають і капец. Я не порушую правил, я "не заважаю виконню місії на карті" мого скіла недостатньо робити мінуса гравців що грають проти. Даю інфу, не кидаю флешки в очі, не кричу в мікро, то що зімною не так?
То шо, я маю брати адмінку аби наказати всіх і висіти весь день на сервері? Щоб був імунітет від кіків і банів? Чи як школотрон з різних клієнтів заходити?
То це було б простіше для мене, але на адекватне вирішення ситуації мало схоже.
Я ж вміняємий штрих, маю мікро спілкуюся, чую інших.
Я розумію що нубло в команді трохи збиває настрій, але ж в більшості ігр вибирають капітанів, і адекватні люди, +- роблять баланс.
Хіба не в цьому сенс? Гра не заради цифирків, на табло, а набиванні скілів, практиці, та адаптації до швидкої зміни умов.
Немає воно сенсу, воно незнадобиться в житті, це гра, щоб витратити час та відпочити. не позвуть нікого з граючих в наві.
То будьте хоть трохи людьми, дайте хоч пару каток за день зіграти.
Да, зараз я не скіловий гравець, то ж я не грав вже років 10. пк не самий шустрий, мишку Death Adder поміняв на бездротову офісну,
Я випав з обойми скілових гравців. То всеодно, то не привід ТРАВИТИ ГРАВЦЯ!
=======
То ось Вам адекватна реакція на дію гравців серверу.
Що оберете: лишити як є, чи щось робитимете?
Кончені сервери, і люди на них грають такі самі.
Вдавіться.